Tervetuloa myymälään

MA-PE klo 10-18, LA klo 10-15
Yliopistonkatu 24, Turku
+358 44 383 8810

Leivonta

Meiltä löydät laajan valikoiman leivontavälineitä niin kotikeittiöön kuin ammattikäyttöön. Valikoimastamme löydät niin muotit, vuoat, koristeluvälineet kuin yleisiä leivontavälineitä.
Leivän leivontaa löytyy kohotuskorit, leipävuoat, leipurinlastat ja -teriät sekä patonkipellit. Lisäksi valikoimasta löytyy kakkujalat, tyllat, pursotinpussit, reunakalvot, palettilastat, silikoni muotit, leivonta-alustat, suklaa- ja jäätelötarvikkeet jne.
Perinteinen alumiini on monen leipojan suosikki, sillä alumiini johtaa hyvin lämpöä ja alumiinisissa vuoissa syntyy paras paistotulos. Alumiinista löytyy kakkuvuokia, leipävuokia, annosvuokia jne. Pinnoitetuista leivontavuoista löytyy jokaiselle sopiva vuoka. Kiinteällä pohjalla tai irtopohjavuokina useissa malleissa ja kokoisina. Pinnoitteen ansiosta kakut ja piirakat irtoavat vaivattomasti, mutta paistuvat silti kauniisti.
Silikoniset leivontavuoat ovat tulleet keittiöön jäädäkseen. Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä liukene terveydelle haitallisia aineita. Silikonivuokien lämmönkesto on +220 asteeseen asti.
Joseph Joseph on englantilainen taloustavaravalmistaja, joka tunnetaan parhaiten innovatiivisista suunnittelujohtoisista tuotteistaan. Yrityksen perustivat vuonna 2002 kaksoisveljet Richard ja Anthony Joseph. Yrityksellä on laaja tuotevalikoima mm. kuuluisat Index-leikkuulautasetit.
Paderno on perinteikäs italialainen keittiövälinevalmistaja joka on vuosikymmeniä varustanut ammattikeittiöitä laadukkailla tuotteilla. Padernolta löytyy tuotteita niin ruoanvalmistukseen kuin leivontaankin
Ibili on espanjalainen keittiövälinevalmistaja joka on perustettu vuonna 1942. Ibilin keittiöfilosofia on tuottaa laatutuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Ibilin valikoima on laaja leivontavälineistä työvälineisiin teen ja kahvinvalmistuksesta valmistusastioihin.
Patisse on yli 40-vuotta sitten perustettu leivonta- ja koristelutuotteiden valmistaja. Yritys on perustettu Hollannissa ja on nykyään maailmankuulu välineistään. Valikoimasta löytyy kakkuvuoat, muotit, pursottimet, kaulimet, leikkurit, jäähdytysritilät jne.
Maku kitchen life-tuotesarja on tehty hyvän ruoan ja mukavan yhdessäolon tuotesarjaksi. Valikoima kattaa kaikki ruoanvalmistukseen, leivontaan, tarjoiluun ja säilytykseen tarvittavat tuotteet. Kun keittiö yhdistää, valitse Maku tuoteet.
Heirol on keittiövälinebrändi joka tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, leivontavälineistä, pienvälineistä ja astioista. Heirol on tarina isästä ja pojasta, jotka lähtivät yrittäjiksi keskellä pahinta lamaa vuonna 1991. Heirol on 30-vuotta vanha perheyritys.
Lékué tuotteissa yhdistyvät helppous, ilo ja innovatiivisuus. Tuotteet on valmistettu parhaimmasta platinasilikonista. Terveellistä ruokaa saat tehtyä klassikon maineen saaneella höyrykääreellä. Silikoniset leivontamatot, irtopohjavuoat, leivontavuoat ja-muotit ovat tulleet pysyvästi keittiömaailmaan. Tämä tuotemerkki tuo koko ajan jotakin innovatiivista markkinoille.
Oxo on ehkä maailman eniten myyty keittiövälinemerkki ja siksi palkintolista onkin pitkä. Oxo valmistaa käytännön läheisiä tuotteita ruoanlaitossa. Ergonomia ja design kohtaavat näissä tuotteissa. Tuotteita voi pongata mm. Masterchef Australia ohjelmasta.
Westmark on saksalainen keittiötarvikkeiden valmistaja jolta löytyy laaja valikoima keittiö- ja baaritarvikkeita. Laadukkaat materiaalit ja käytännöllinen muotoilu takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Tuotteita on valmistettu Saksassa jo 50 vuoden ajan.
Kysy lisää keittiötarvikkeista
Idelli Oy
Yliopistonkatu 24 , 20100 Turku.
Puhelin 044 383 8810 | Sähköposti idelli@idelli.fi
Y-tunnus: 2274283-0
Kirjaudu