Tervetuloa myymälään

MA-PE klo 10-18, LA klo 10-15
Yliopistonkatu 24, Turku
+358 44 383 8810
Kuva: HEIROL

Kattaus ja tarjoilu

Kuva: HEIROL
Kaunis kattaus on osa ruoanlaiton viehätystä. Kauniisti katetussa pöydässä ja tarkoituksenmukaisissa astioissa tarjottuna ruoka maistuu ja näyttää paremmalta.
Valikoimissamme erikoisaterimet, tarjoiluastiat, posliinit, tarjoiluottimet, kannut, viinilasit ja paljon muuta tarpeellista! Tavarataloista löytyvät tuotemerkit olemme jättäneet suosiolla pois ja keskittyneet sellaisiin tuotemerkkeihin, joita et välttämättä muualta löydä.
Joseph Joseph on englantilainen taloustavaravalmistaja, joka tunnetaan parhaiten innovatiivisista suunnittelujohtoisista tuotteistaan. Yrityksen perustivat vuonna 2002 kaksoisveljet Richard ja Anthony Joseph. Yrityksellä on laaja tuotevalikoima mm. kuuluisat Index-leikkuulautasetit.
Gerbera design on ruotsalainen yritys jonka keramiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Portugalissa. Ihastuttavasta valikoimasta löytyy mm. keraamisia uunivuokia, piirakkavuokia, vateja, kannuja, kulhoja ja kuppeja. Tuotteet on tehty kestämään ja niitä saa monessa eri väreissä.
Tunnettu saksalainen lasituotteiden valmistaja, perheyritys Leonardo perustettiin vuonna 1859. Ajattomat kannut, karahvit ja lasit sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Leonardo yhdistää italialaisen elämäntavan ja muotoilun saksalaiseen lasintuotantoon.
D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Valikoimassa mm. Orrefors Jernverk valurautaiset padat. D&J valikoimasta löytyy paljon lahjaksi soveltuvia tuotteita, joita on ilo antaa ja saada.
Tokyo Design Studio perustettiin 2010 ja he luovat korkealaatuisia tuotteita pöydän kattamista varten. Astiat ovat saaneet inspiraationsa japanilaisesta astianvalmistusperinteistä ja modernista Tokyolaisesta elämäntavasta. Astiat valmistetaan Japanissa.
Pillivuyt on todellinen klassikko tuotemerkki. Yritys on perustettu vuonna 1818 Ranskassa. Nykyään Pillivuyt mallistoon kuuluu yli 1500 tuotetta kattaukseen ja ruoanlaittoon. Pillivuyt posliini on erittäin kestävää ja täyttää laadullisesti vaativammankin käyttäjän tarpeet.
Maku kitchen life-tuotesarja on tehty hyvän ruoan ja mukavan yhdessäolon tuotesarjaksi. Valikoima kattaa kaikki ruoanvalmistukseen, leivontaan, tarjoiluun ja säilytykseen tarvittavat tuotteet. Kun keittiö yhdistää, valitse Maku tuoteet.
Gensen nimi tunnetaan ympäri maailmaa korkealuokkaisista aterimistaan. Yli 150 vuotta kestänyt historia ruokailuvälineiden valmistuksessa on taannut aseman yhtenä Euroopan suurimmista. Gense on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin ruostumattomien teräsaterinten valmistaja.
Ruotsalainen Sagaform suunnittelee ja valmistaa iloisia ja innovatiivisia tuotteita keittiöön ja kattaukseen. Valikoimista löytyy paljon tuotteita jotka sopivat annettaviksi lahjaksi. Sagaform tekee yhteistyötä Ruotsin parhaiden muotoilijoiden kanssa.
Heirol on keittiövälinebrändi joka tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, leivontavälineistä, pienvälineistä ja astioista. Heirol on tarina isästä ja pojasta, jotka lähtivät yrittäjiksi keskellä pahinta lamaa vuonna 1991. Heirol on 30-vuotta vanha perheyritys.
Tanskalainen Eva solo tuottaa ylellisiä ja käytännöllisiä arkipäivään soveltuvia tuotteita, joissa yhdistyvät estetiikka, toiminnallisuus ja korkea laatu. Eva solo tuotteet ovat saaneet yli 50 design palkintoa. Tanskalainen muotoilu takaa kauniit tuotteet, joita on miellyttävä katsoa ja käyttää.
Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa tyylikkäistä tuotteistaan. Alessi on perheyritys jonka perusti Giovanni Alessi vuonna 1921. Alessi tuotteissa kohtaavat tuotteiden korkea laatu sekä tuotteiden innovatiivisuus.
Nachtmann Crystal AG on saksalainen kristallinvalmistaja, joka suunnittelee nuorten nousevien suunnittelijoiden kanssa trendikkäitä ja huippulaatuisia kristallituotteita. Kattaustuotteiden lisäksi mallistoon kuuluvat viini-ja erikoislasit sekä olutlasit. Nachtmann on osa Riedel-konsernia.
Kysy lisää keittiötarvikkeista
Idelli Oy
Yliopistonkatu 24 , 20100 Turku.
Puhelin 044 383 8810 | Sähköposti idelli@idelli.fi
Y-tunnus: 2274283-0
Kirjaudu