Tervetuloa myymälään

MA-PE klo 10-18, LA klo 10-15
Yliopistonkatu 24, Turku
+358 44 383 8810

Baari, viini, kahvi & tee

Oletpa sitten kahvi hifistelijä tai pidät nautinnollisista kahvihetkistä kotona muuten vaan, meiltä löydät käsikäyttöiset kahvimyllyt, pressopannut, mutteripannut aeropressit sekä maidon vaahdotukseen tarvittavaa välineistöä sekä muuta kahvivälineistöä. Pidämme valikoimissamme myös varaosia presso- ja mokkapannuihin.
Paras tee syntyy laadukkailla teevälineillä. Teepannujen ja -hauduttimien lisäksi valikoimista löytyy myös termokset, teesiivilät sekä lämpömittarit.

Viiniasiantuntijat pitävät viinilasin merkitystä viinin nauttimisessa yhtä tärkeänä kuin viinin tarjoilulämpötilaa. Viinitarvikkeista löytyy laadukkaat viinilasit, viinikarahvit, viinipullonavaajat ja -sulkijat sekä muita viinitarvikkeita.
Cocktailin tai juomasekoituksen teko on kuin ruoanlaittoa. Hyvistä raaka-aineista ja tarkoituksenmukaisilla, laadukkailla välineillä loihdit mitä moninaisimpia drinkkejä kotonasi. Meiltä saat baaritarvikkeet niin ravintola- kuin kotikäyttöön mm. cocktail-shakerit, cocktail-setit, baarisiivilät ja -lusikat, sitruspuristimet, alkoholimitat, jäämurskaimet ja -astiat.
Tunnettu saksalainen lasituotteiden valmistaja, perheyritys Leonardo perustettiin vuonna 1859. Ajattomat kannut, karahvit ja lasit sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Leonardo yhdistää italialaisen elämäntavan ja muotoilun saksalaiseen lasintuotantoon.
BoxinBagin valikoimassa paljon viini- ja baarituotteita, mutta yritys valmistaa myös omia laadukkaita tuotteitaan. Valikoimissa baarityövälineitä, viinityövälineitä, viinilaukkuja. coolereita, dekanttereita, jääpalamuotteja, juustovälineitä, erikoisaterimia jne. BoxinBag on ruotsalainen yritys joka on perustettu vuonna 2004.
Aerolatte on patterikäyttöisten vispilöiden alkuperäinen merkki ja kahviharrastajien keskuudessa suosittu merkki.Aerolatten valikoimaan kuuluvat pressopannut, patterikäyttöiset maidonvaahdottimet sekä verkkovirralla toimivat ja keraamiset suodatinsuppilot
Bredemeijer on erikoistunut teekannuihin ja teetarvikkeisiin. Lisäksi valikoimaan kuuluvat erilaiset coctailtarvikkeet, Bostonshakerit, baarisetit, coctailsetit, siivilät, baarilusikat, jäänmurskaimet, viinamitat jne.
Alfi termokset ja termosmukit. Laatua jo vuodesta 1918 alkaen. Alfin tehdas on erikoistunut termoskannujen valmistamiseen ja niiden suunnittelussa otetaan kuluttajien toiveet huomioon erityisen hyvin.
Espanjalainen Pulltex perustettiin 1985. Tunnetuimman tuotteen, Pulltap´s korkkiruuvin kehittäjä Ramon Brucart tuli yhtiöön 1994, jonka jälkeen kansainvälisesti patentoitu Pulltap´s kohosi yhdeksi maailman tunnetuimmista korkkiruuveista. Korkean laadun vuoksi Pulltex viini- ja baarituotteet ovat erityisesti ravintola-alan ammattilaisten suosiossa.
Thermoksen tarina alkoi jo 1900-luvun alussa. Ensimmäiset terästermokset yritys valmisti 1970-luvulla. Thermoksen menestyksen taustalla on, toimivan muotoilun lisäksi, markkinoiden paras tekniikka. Tyhjiötekniikassa otetaan huomioon kaikki lämmöneristykseen vaikuttavat tekijät: lämmön kulkeminen, lämpösäteily ja lämmön johtuminen. Tekniikoilla saadaan aikaiseksi tyhjiö joilla on kymmenen vuoden takuu.
Tokyo Design Studio perustettiin 2010 ja he luovat korkealaatuisia tuotteita pöydän kattamista varten. Astiat ovat saaneet inspiraationsa japanilaisesta astianvalmistusperinteistä ja modernista Tokyolaisesta elämäntavasta. Astiat valmistetaan Japanissa.
Grunwerg on englantilainen yritys Sheffieldistä joka on valmistanut jo 70-vuoden ajan huippuluokan keittiövälineitä. Nykyään perustajan pojan ja pojanpojan luotsaama yritys Yrityksen valikoimasta löytyy kahvi- ja teenvalmistukseen tuotteita mm. pressopannuja, kahvimyllyjä. Lisäksi erikoisaterimia, veitsitukkeja, teroitusvälineitä sekä keittiön työvälineitä.
Ibili on espanjalainen keittiövälinevalmistaja joka on perustettu vuonna 1942. Ibilin keittiöfilosofia on tuottaa laatutuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Ibilin valikoima on laaja leivontavälineistä työvälineisiin teen ja kahvinvalmistuksesta valmistusastioihin.
Ruotsalainen Sagaform suunnittelee ja valmistaa iloisia ja innovatiivisia tuotteita keittiöön ja kattaukseen. Valikoimista löytyy paljon tuotteita jotka sopivat annettaviksi lahjaksi. Sagaform tekee yhteistyötä Ruotsin parhaiden muotoilijoiden kanssa.
Italialainen Bialetti on tehty kahvin ystäville. Bialettin valikoimista löytyy ajattomat alumiiniset mutteripannut kuin myös induktiolle sopivat mokkapannut. Pannuihin on saatavissa tiivisteitä ja muita varaosia. Lisäksi valikoimissa on maidonvaahdottimia ja maitokannuja.
Saksalainen Zassenhaus on valmistanut erittäin laadukkaita mauste- ja kahvimyllyjä jo vuodesta 1867. Laadun takeena myllyille myönnetään pitkät takuuajat. Zassenhausin valikoimiin kuuluu myös ajastimet sekä veitsitukit.
Kaikki alkoi VacuVinin kehittämästä Wine Saver tyhjiöpumpusta jonka ympärille kehittyi kokonainen tuoteperhe. VacuVinin perusajatuksena on tarjota uniikkeja tuotteita kohtuulliseen hintaan. Innovatiiviset viinituotteet sopivat niin ammattilaisille kuin kotikokeille.
Tanskalainen Eva solo tuottaa ylellisiä ja käytännöllisiä arkipäivään soveltuvia tuotteita, joissa yhdistyvät estetiikka, toiminnallisuus ja korkea laatu. Eva solo tuotteet ovat saaneet yli 50 design palkintoa. Tanskalainen muotoilu takaa kauniit tuotteet, joita on miellyttävä katsoa ja käyttää.
Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa tyylikkäistä tuotteistaan. Alessi on perheyritys jonka perusti Giovanni Alessi vuonna 1921. Alessi tuotteissa kohtaavat tuotteiden korkea laatu sekä tuotteiden innovatiivisuus.
Nachtmann Crystal AG on saksalainen kristallinvalmistaja, joka suunnittelee nuorten nousevien suunnittelijoiden kanssa trendikkäitä ja huippulaatuisia kristallituotteita. Kattaustuotteiden lisäksi mallistoon kuuluvat viini-ja erikoislasit sekä olutlasit. Nachtmann on osa Riedel-konsernia.
Spiegelau on yksi Euroopan vanhimmista ja perinteikkäimmistä lasinvalmistajista. Korkealuokkaisten materiaalien ja kauniin suunnittelun lisäksi Spiegelaun tavoitteena on luoda nautinnollisia juomahetkiä kohtuullisella hinnalla. Spiegelau suunnittelee viini- ja erikoislaseja sekä yhteistyössä huippupanimoiden kanssa olutlaseja.
Riedel on itävaltalainen , maailman arvostetuin viinilasien valmistaja, joka valmistaa viinilasit täysin juoman ehdoilla. Viinilasit korostavat viinityylien upeita, monipuolisia ominaisuuksia ja sopivat jokaiselle viiniystävälle.
Vuonna 1993 perustettu Cilio on kotoisin Saksan Solingenista. Valikoimasta löytyy niin kahvi- ja teetarvikkeita kuin coctailtarvikkeitakin.
Westmark on saksalainen keittiötarvikkeiden valmistaja jolta löytyy laaja valikoima keittiö- ja baaritarvikkeita. Laadukkaat materiaalit ja käytännöllinen muotoilu takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Tuotteita on valmistettu Saksassa jo 50 vuoden ajan.
Kysy lisää keittiötarvikkeista
Idelli Oy
Yliopistonkatu 24 , 20100 Turku.
Puhelin 044 383 8810 | Sähköposti idelli@idelli.fi
Y-tunnus: 2274283-0
Kirjaudu