Tervetuloa myymälään

MA-PE klo 10-18, LA klo 10-15
Yliopistonkatu 24, Turku
+358 44 383 8810

Työvälineet

Kokkaa kuin ammattilainen asianmukaisilla ja laadukkailla työvälineillä. Laaja valikoima keittiön tärkeimpiä työvälineitä niin ammatti- kuin kotikeittiöön. Välineet on valittu kestävyys, toiminnallisuus ja laatu edellä.
Monet työvälineet valikoimissamme ovat sellaisia, joita et muualta Turusta löydä.
Koska työvälineitä on niin laajasti, parhaiten voimme auttaa sinua lähettämällä meille kysely tarvitsemastasi tuotteesta idelli@idelli.fi tai soittamalla 040 383 8810.
Valikoimistamme löydät mm. kuorijat, lastat, kauhat, vispilät, ajastimet, kananmunatarvikkeet, keittiövaa`at, atulat, hedelmäleikkurit, raastimet, pizzavälineet, kala- ja äyriäisvälineet, morttelit, kaasupolttimet, kerma sifonit, pastakoneet ja-välineet, lihamyllyt, puristimet, maustemyllyt, siivilät, patakintaat, esiliinat, avaajat, vihannesleikkurit, mandoliinit, savustuspyssyt, salaattilingot, sosemyllyt, lämpömittarit, mitat ja paljon muuta pientarviketta. Laaja valikoima erikoistyövälineitä.
Joseph Joseph on englantilainen taloustavaravalmistaja, joka tunnetaan parhaiten innovatiivisista suunnittelujohtoisista tuotteistaan. Yrityksen perustivat vuonna 2002 kaksoisveljet Richard ja Anthony Joseph. Yrityksellä on laaja tuotevalikoima mm. kuuluisat Index-leikkuulautasetit.
Cloer on vuonna 1898 perustettu pienelektroniikkavalmistaja, jonka pääkonttori on Saksan Amsbergissa. Valikoimaan kuuluu mm. vedenkeittimet, leivänpaahtimet, voileipägrillit, kananmunakeittimet, kahvimyllyt, raclettegrillit ja vohveliraudat. Tuotetakuu 24kk.
D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Valikoimassa mm. Orrefors Jernverk valurautaiset padat. D&J valikoimasta löytyy paljon lahjaksi soveltuvia tuotteita, joita on ilo antaa ja saada.
BoxinBagin valikoimassa paljon viini- ja baarituotteita, mutta yritys valmistaa myös omia laadukkaita tuotteitaan. Valikoimissa baarityövälineitä, viinityövälineitä, viinilaukkuja. coolereita, dekanttereita, jääpalamuotteja, juustovälineitä, erikoisaterimia jne. BoxinBag on ruotsalainen yritys joka on perustettu vuonna 2004.
Suomen Lämpömittarin valikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima keittiölämpömittareita. Valikoimassa digitaalisia paistomittareita, perinteisiä paistomittareita, ruokalämpömittareita omavalvontaan, uuni- ja leivinuuni mittareita sekä ajastimia.
Brelock voiveitsi kannella on ruotsalainen innovaatio. Ei enää ylimääräisiä voiveitsiä ja lisää tiskiä. Tuote on valmistettu elintarvike käyttöön tarkoitetusta muovista. Koot 400g ja 600g. Tuote sopii mm. Oivariini, Becel ja muihin standardi mitoitettuihin rasioihin.
Grunwerg on englantilainen yritys Sheffieldistä joka on valmistanut jo 70-vuoden ajan huippuluokan keittiövälineitä. Nykyään perustajan pojan ja pojanpojan luotsaama yritys Yrityksen valikoimasta löytyy kahvi- ja teenvalmistukseen tuotteita mm. pressopannuja, kahvimyllyjä. Lisäksi erikoisaterimia, veitsitukkeja, teroitusvälineitä sekä keittiön työvälineitä.
Paderno on perinteikäs italialainen keittiövälinevalmistaja joka on vuosikymmeniä varustanut ammattikeittiöitä laadukkailla tuotteilla. Padernolta löytyy tuotteita niin ruoanvalmistukseen kuin leivontaankin
Ibili on espanjalainen keittiövälinevalmistaja joka on perustettu vuonna 1942. Ibilin keittiöfilosofia on tuottaa laatutuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Ibilin valikoima on laaja leivontavälineistä työvälineisiin teen ja kahvinvalmistuksesta valmistusastioihin.
Japanilaiset Benriner mandoliinit ovat ammattilaisten suosimia. Mandoliinin terä on säädettävä ja erittäin laadukas ja sillä saa paperiohuita siivuja annoksen koristeluun. Benriner mandoliinin pieni koko, erittäin laadukas terä sekä yksinkertainen käytettävyys ovat vertaansa vailla.
Gefu keittiövälineitä on valmistettu yli 70 vuotta. Saksalainen yritys tunnetaan laadukkaiden keittiövälineiden valmistajana. Gefu pyrkii jatkuvasti löytämään ratkaisuja, joilla ruoanvalmistus helpottuu. Valikoimassa mm. vihannesleikkureita, sorveja, pihtejä, pinsettejä ja puristimia.
Maku kitchen life-tuotesarja on tehty hyvän ruoan ja mukavan yhdessäolon tuotesarjaksi. Valikoima kattaa kaikki ruoanvalmistukseen, leivontaan, tarjoiluun ja säilytykseen tarvittavat tuotteet. Kun keittiö yhdistää, valitse Maku tuoteet.
Ruotsalainen Sagaform suunnittelee ja valmistaa iloisia ja innovatiivisia tuotteita keittiöön ja kattaukseen. Valikoimista löytyy paljon tuotteita jotka sopivat annettaviksi lahjaksi. Sagaform tekee yhteistyötä Ruotsin parhaiden muotoilijoiden kanssa.
Heirol on keittiövälinebrändi joka tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, leivontavälineistä, pienvälineistä ja astioista. Heirol on tarina isästä ja pojasta, jotka lähtivät yrittäjiksi keskellä pahinta lamaa vuonna 1991. Heirol on 30-vuotta vanha perheyritys.
Italialaisen Marcaton pastakone on käsite. Tuotanto on kokonaan Italiassa joka takaa korkean laadun ja kestävyyden tuotteissa. Pastakoneisiin on saatavilla lisäosia sekä Marcato pastavälineitä.
Saksalainen Zassenhaus on valmistanut erittäin laadukkaita mauste- ja kahvimyllyjä jo vuodesta 1867. Laadun takeena myllyille myönnetään pitkät takuuajat. Zassenhausin valikoimiin kuuluu myös ajastimet sekä veitsitukit.
Cuisipro valmistaa välineitä kokkaajille jotka arvostavat laatua. Käyttökokemuksen jälkeen heille muodostuu auttamatta rakkaussuhde välineisiin. Cuisipron valikoimasta löytyy raastimia, vispilöitä, pihtejä, nuolijoita jne.
Michelin tähtikokki Ken Hom on yksi arvostetuimmista aasialaisen ruoan asiantuntijoista. Ken Hom sarjasta löytyy aasialaisen ruoan valmistukseen hiiliteräs- ja pinnoitettuja wokkipannuja, höyrytyskoreja, syömäpuikkoja jne.
Saksalainen Börner on vuodesta 1956 suunnitellut ja valmistanut välineitä vihannesten ja hedelmien nopeaan ja turvalliseen käsittelyyn. Börner tunnetaan poikkeuksellisesta hinnan ja laadun suhteesta kaikkialla maailmassa. Tuotteet on suunniteltu kestämään. Börnerin lippulaivatuote on legendaarinen V-mandoliini.
Lékué tuotteissa yhdistyvät helppous, ilo ja innovatiivisuus. Tuotteet on valmistettu parhaimmasta platinasilikonista. Terveellistä ruokaa saat tehtyä klassikon maineen saaneella höyrykääreellä. Silikoniset leivontamatot, irtopohjavuoat, leivontavuoat ja-muotit ovat tulleet pysyvästi keittiömaailmaan. Tämä tuotemerkki tuo koko ajan jotakin innovatiivista markkinoille.
Cole & Mason tuo maustamisen keittiön sydämeen tarjoten kattavan valikoiman suola- ja pippurimyllyjä, maustemortteleita ja öljykaatimia. Cole & Mason on tunnettu korkeasta laadustaan ja myöntää myllyjen koneistoille pitkan takuuajan. Cole & Mason on englantilainen tuotemerkki.
Tanskalainen Eva solo tuottaa ylellisiä ja käytännöllisiä arkipäivään soveltuvia tuotteita, joissa yhdistyvät estetiikka, toiminnallisuus ja korkea laatu. Eva solo tuotteet ovat saaneet yli 50 design palkintoa. Tanskalainen muotoilu takaa kauniit tuotteet, joita on miellyttävä katsoa ja käyttää.
Yhdysvaltalainen David Holcombin vuonna 1992 kehittämiä loistavia keittiötuotteita, joista kuuluisimpia ovat yhdellä kädellä käytettävät pippuri- ja suolamyllyt. Superhiteiksi ovat muodostuneet FreshForce sitruspuristimet joita myydäänkin ammattilaiskäyttöön sekä laatua arvostaville kotikokeille..
Küchenprofi on arvostettu saksalainen keittiövälinebrändi jonka juuret ulottuvat lähes 100 vuoden päähän Saksan Solingeniin. Yritys on perheomisteinen. Tuotteissa tärkeimmät kriteerit ovat kestävyys, toiminnallisuus ja parhaimmat materiaalit. Küchenprofin valikoimista löytyy niin valmistusastiat kuin työvälineetkin laadukkaaseen kokkaukseen.
Tanskalainen Brix sai alkunsa, kun Helge Brix-Hansen keksi ja suunnitteli vakuumipurkkien avaajan 1992. Jarkey-avaaja on yhä Brixin eniten myyty artikkeli. Valikoima sisältää monia arjen apuvälineitä jokapäiväiseen käyttöön.
Oxo on ehkä maailman eniten myyty keittiövälinemerkki ja siksi palkintolista onkin pitkä. Oxo valmistaa käytännön läheisiä tuotteita ruoanlaitossa. Ergonomia ja design kohtaavat näissä tuotteissa. Tuotteita voi pongata mm. Masterchef Australia ohjelmasta.
Amerikkalainen suuren suosion saavuttanut Microplane tekee ammattilaisten suosimia mikroteräsraastimia jolla raastat niin sitrukset, kovat juustot, valkosipulit, inkiväärin, suklaan jne. Valikoimasta löytyy myös raastimet juureksille sekä raastinmyllyt. Raastaessa ei tarvitse käyttää voimaa.
Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia ammatti- ja keittiöveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu noin 400 veistä. Veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostomattomasta Dauphinox-teräksestä. Jatkuvan kehitystyön ja viimeisimmän tekniikan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisten ykkösvalinta Suomessa.
Westmark on saksalainen keittiötarvikkeiden valmistaja jolta löytyy laaja valikoima keittiö- ja baaritarvikkeita. Laadukkaat materiaalit ja käytännöllinen muotoilu takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Tuotteita on valmistettu Saksassa jo 50 vuoden ajan.
Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannut. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen. Hoidoltaan sekä ominaisuuksiltaan hiiliteräs muistuttaa paljon valurautaa mutta on paljon kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilamuutoksiin.
Kysy lisää keittiötarvikkeista
Idelli Oy
Yliopistonkatu 24 , 20100 Turku.
Puhelin 044 383 8810 | Sähköposti idelli@idelli.fi
Y-tunnus: 2274283-0
Kirjaudu