Tervetuloa myymälään

MA-PE klo 10-18, LA klo 10-15
Yliopistonkatu 24, Turku
+358 44 383 8810
Kuva: HEIROL

Valmistusastiat

Erilaiset ruoanlaittomenetelmät asettavat keittoastialle omat vaatimuksensa. Keittiössä on hyvä ja tarkoituksenmukaista olla valikoima eri materiaaleista valmistettuja ja eri tarkoituksiin soveltuvia paistinpannuja, patoja, kattiloita ja kasareita.
Meiltä löydät valurautaiset pannut, lettupannut, blinipannut ja padat. Valurauta käy induktiolle.
Hiiliteräksestä löytyy paistoastioita kuten paistinpannut, wokpannut, blinipannut, parilapannut ja paistokasarit. Hiiliteräs käy induktiolle.
Ruostumattomasta teräksestä löytyy eri kokoisia kattiloita mini kattiloista aina suuriin kokoihin asti.
Alumiinirunkoisia valmistusastioita löytyy myös ja ne toimivat induktiolla, jos niissä on pohjarakenne, joka mahdollistaa sen.
Pinnoitetuista paistoastioista löytyy paistinpannut, wokpannut, kasarit, kattilat ja uunivuoat sekä erikoispannut esim. japanilainen munakaspannu eli tamagoyaki pannu.
Ota yhteyttä idelli@idelli.fi tai 044 383 8810 ja kysy tämänhetkisestä valikoimastamme.
Gerbera design on ruotsalainen yritys jonka keramiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Portugalissa. Ihastuttavasta valikoimasta löytyy mm. keraamisia uunivuokia, piirakkavuokia, vateja, kannuja, kulhoja ja kuppeja. Tuotteet on tehty kestämään ja niitä saa monessa eri väreissä.
Cloer on vuonna 1898 perustettu pienelektroniikkavalmistaja, jonka pääkonttori on Saksan Amsbergissa. Valikoimaan kuuluu mm. vedenkeittimet, leivänpaahtimet, voileipägrillit, kananmunakeittimet, kahvimyllyt, raclettegrillit ja vohveliraudat. Tuotetakuu 24kk.
D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Valikoimassa mm. Orrefors Jernverk valurautaiset padat. D&J valikoimasta löytyy paljon lahjaksi soveltuvia tuotteita, joita on ilo antaa ja saada.
Paderno on perinteikäs italialainen keittiövälinevalmistaja joka on vuosikymmeniä varustanut ammattikeittiöitä laadukkailla tuotteilla. Padernolta löytyy tuotteita niin ruoanvalmistukseen kuin leivontaankin
Ibili on espanjalainen keittiövälinevalmistaja joka on perustettu vuonna 1942. Ibilin keittiöfilosofia on tuottaa laatutuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Ibilin valikoima on laaja leivontavälineistä työvälineisiin teen ja kahvinvalmistuksesta valmistusastioihin.
Pillivuyt on todellinen klassikko tuotemerkki. Yritys on perustettu vuonna 1818 Ranskassa. Nykyään Pillivuyt mallistoon kuuluu yli 1500 tuotetta kattaukseen ja ruoanlaittoon. Pillivuyt posliini on erittäin kestävää ja täyttää laadullisesti vaativammankin käyttäjän tarpeet.
Maku kitchen life-tuotesarja on tehty hyvän ruoan ja mukavan yhdessäolon tuotesarjaksi. Valikoima kattaa kaikki ruoanvalmistukseen, leivontaan, tarjoiluun ja säilytykseen tarvittavat tuotteet. Kun keittiö yhdistää, valitse Maku tuoteet.
Heirol on keittiövälinebrändi joka tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, leivontavälineistä, pienvälineistä ja astioista. Heirol on tarina isästä ja pojasta, jotka lähtivät yrittäjiksi keskellä pahinta lamaa vuonna 1991. Heirol on 30-vuotta vanha perheyritys.
Michelin tähtikokki Ken Hom on yksi arvostetuimmista aasialaisen ruoan asiantuntijoista. Ken Hom sarjasta löytyy aasialaisen ruoan valmistukseen hiiliteräs- ja pinnoitettuja wokkipannuja, höyrytyskoreja, syömäpuikkoja jne.
Lékué tuotteissa yhdistyvät helppous, ilo ja innovatiivisuus. Tuotteet on valmistettu parhaimmasta platinasilikonista. Terveellistä ruokaa saat tehtyä klassikon maineen saaneella höyrykääreellä. Silikoniset leivontamatot, irtopohjavuoat, leivontavuoat ja-muotit ovat tulleet pysyvästi keittiömaailmaan. Tämä tuotemerkki tuo koko ajan jotakin innovatiivista markkinoille.
Swiss Diamond kehitti palkitun, PFOA-vapaan timanttipinnoitteen jo kaksi vuosikymmentä sitten, Timantti on materiaalina kestävä, erinomainen lämmönjohdin ja luontaisesti tarttumaton. Sarja sisältää classic-paistoastioita sekä sarjaan kuuluu myös valurautaiset padat Swiss Diamond on 100% sveitsiläisessä omistuksessa ja tuotteet valmistetaan Sveitsissä.
Küchenprofi on arvostettu saksalainen keittiövälinebrändi jonka juuret ulottuvat lähes 100 vuoden päähän Saksan Solingeniin. Yritys on perheomisteinen. Tuotteissa tärkeimmät kriteerit ovat kestävyys, toiminnallisuus ja parhaimmat materiaalit. Küchenprofin valikoimista löytyy niin valmistusastiat kuin työvälineetkin laadukkaaseen kokkaukseen.
Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannut. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen. Hoidoltaan sekä ominaisuuksiltaan hiiliteräs muistuttaa paljon valurautaa mutta on paljon kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilamuutoksiin.
Kysy lisää keittiötarvikkeista
Idelli Oy
Yliopistonkatu 24 , 20100 Turku.
Puhelin 044 383 8810 | Sähköposti idelli@idelli.fi
Y-tunnus: 2274283-0
Kirjaudu