Tervetuloa myymälään

MA-PE klo 10-18, LA klo 10-15
Yliopistonkatu 24, Turku
+358 44 383 8810
Kuva: HEIROL

Parhaat brändit keittiöön ja kattaukseen

Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannut. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen. Hoidoltaan sekä ominaisuuksiltaan hiiliteräs muistuttaa paljon valurautaa mutta on paljon kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilamuutoksiin.
Westmark on saksalainen keittiötarvikkeiden valmistaja jolta löytyy laaja valikoima keittiö- ja baaritarvikkeita. Laadukkaat materiaalit ja käytännöllinen muotoilu takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Tuotteita on valmistettu Saksassa jo 50 vuoden ajan.
Arcos on perinteikäs veitsitehdas Espanjan Albacetesta. Tehtaan valikoima sisältää 600 erilaista veitsimallia. Arcos puukuituiset veitsiystävälliset leikkuulaudat ovat kohonneet myös suursuosioon. Yrityksenä Arcoksen historia ulottuu 1875, jolloin Arcos laajensi työpajansa tehtaaksi ja veitsien valmistus alkoi teollisesti. Yritys on edelleen perhomisteinen.
MAC veitset valmistetaan kokonaan Japanissa Sekin kaupungissa. Veitset ovat ammattikokkien ja innokkaiden kotikokkien suosiossa ympäri maailmaa.Partaveitsen terävät ja ohuet terät ovat terävämpiä ja pysyvät pitempään terävänä kuin muiden johtavien veitsimerkkien terät. MAC-terät tehdään runsashiilisestä kromi-molybdeeni-vanadiinisekoitteisesta hiiliteräksestä.
Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia ammatti- ja keittiöveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu noin 400 veistä. Veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostomattomasta Dauphinox-teräksestä. Jatkuvan kehitystyön ja viimeisimmän tekniikan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisten ykkösvalinta Suomessa.
Japanilaiset Yaxell veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Veitset ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia, mutta vetoavat yhtälailla laatutietoisiin kotikokkeihin. Veitsissä on lyömätön taottu teränlaatu ja kahvat ovat kestävää kangas-micartaa.
Amerikkalainen suuren suosion saavuttanut Microplane tekee ammattilaisten suosimia mikroteräsraastimia jolla raastat niin sitrukset, kovat juustot, valkosipulit, inkiväärin, suklaan jne. Valikoimasta löytyy myös raastimet juureksille sekä raastinmyllyt. Raastaessa ei tarvitse käyttää voimaa.
Oxo on ehkä maailman eniten myyty keittiövälinemerkki ja siksi palkintolista onkin pitkä. Oxo valmistaa käytännön läheisiä tuotteita ruoanlaitossa. Ergonomia ja design kohtaavat näissä tuotteissa. Tuotteita voi pongata mm. Masterchef Australia ohjelmasta.
Tanskalainen Brix sai alkunsa, kun Helge Brix-Hansen keksi ja suunnitteli vakuumipurkkien avaajan 1992. Jarkey-avaaja on yhä Brixin eniten myyty artikkeli. Valikoima sisältää monia arjen apuvälineitä jokapäiväiseen käyttöön.
Küchenprofi on arvostettu saksalainen keittiövälinebrändi jonka juuret ulottuvat lähes 100 vuoden päähän Saksan Solingeniin. Yritys on perheomisteinen. Tuotteissa tärkeimmät kriteerit ovat kestävyys, toiminnallisuus ja parhaimmat materiaalit. Küchenprofin valikoimista löytyy niin valmistusastiat kuin työvälineetkin laadukkaaseen kokkaukseen.
Vuonna 1993 perustettu Cilio on kotoisin Saksan Solingenista. Valikoimasta löytyy niin kahvi- ja teetarvikkeita kuin coctailtarvikkeitakin.
Swiss Diamond kehitti palkitun, PFOA-vapaan timanttipinnoitteen jo kaksi vuosikymmentä sitten, Timantti on materiaalina kestävä, erinomainen lämmönjohdin ja luontaisesti tarttumaton. Sarja sisältää classic-paistoastioita sekä sarjaan kuuluu myös valurautaiset padat Swiss Diamond on 100% sveitsiläisessä omistuksessa ja tuotteet valmistetaan Sveitsissä.
Yhdysvaltalainen David Holcombin vuonna 1992 kehittämiä loistavia keittiötuotteita, joista kuuluisimpia ovat yhdellä kädellä käytettävät pippuri- ja suolamyllyt. Superhiteiksi ovat muodostuneet FreshForce sitruspuristimet joita myydäänkin ammattilaiskäyttöön sekä laatua arvostaville kotikokeille..
Riedel on itävaltalainen , maailman arvostetuin viinilasien valmistaja, joka valmistaa viinilasit täysin juoman ehdoilla. Viinilasit korostavat viinityylien upeita, monipuolisia ominaisuuksia ja sopivat jokaiselle viiniystävälle.
Spiegelau on yksi Euroopan vanhimmista ja perinteikkäimmistä lasinvalmistajista. Korkealuokkaisten materiaalien ja kauniin suunnittelun lisäksi Spiegelaun tavoitteena on luoda nautinnollisia juomahetkiä kohtuullisella hinnalla. Spiegelau suunnittelee viini- ja erikoislaseja sekä yhteistyössä huippupanimoiden kanssa olutlaseja.
Nachtmann Crystal AG on saksalainen kristallinvalmistaja, joka suunnittelee nuorten nousevien suunnittelijoiden kanssa trendikkäitä ja huippulaatuisia kristallituotteita. Kattaustuotteiden lisäksi mallistoon kuuluvat viini-ja erikoislasit sekä olutlasit. Nachtmann on osa Riedel-konsernia.
Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa tyylikkäistä tuotteistaan. Alessi on perheyritys jonka perusti Giovanni Alessi vuonna 1921. Alessi tuotteissa kohtaavat tuotteiden korkea laatu sekä tuotteiden innovatiivisuus.
Tanskalainen Eva solo tuottaa ylellisiä ja käytännöllisiä arkipäivään soveltuvia tuotteita, joissa yhdistyvät estetiikka, toiminnallisuus ja korkea laatu. Eva solo tuotteet ovat saaneet yli 50 design palkintoa. Tanskalainen muotoilu takaa kauniit tuotteet, joita on miellyttävä katsoa ja käyttää.
Chef Choice on amerikkalainen timanttilaikka teroituskoneisiin ja timanttipinnoitettuihin teroituslaitteisiin erikoistunut valmistaja. Laaja valikoima käsikäyttöisistä teroittimista sähkökäyttöisiin.
Cole & Mason tuo maustamisen keittiön sydämeen tarjoten kattavan valikoiman suola- ja pippurimyllyjä, maustemortteleita ja öljykaatimia. Cole & Mason on tunnettu korkeasta laadustaan ja myöntää myllyjen koneistoille pitkan takuuajan. Cole & Mason on englantilainen tuotemerkki.
Lékué tuotteissa yhdistyvät helppous, ilo ja innovatiivisuus. Tuotteet on valmistettu parhaimmasta platinasilikonista. Terveellistä ruokaa saat tehtyä klassikon maineen saaneella höyrykääreellä. Silikoniset leivontamatot, irtopohjavuoat, leivontavuoat ja-muotit ovat tulleet pysyvästi keittiömaailmaan. Tämä tuotemerkki tuo koko ajan jotakin innovatiivista markkinoille.
Saksalainen Börner on vuodesta 1956 suunnitellut ja valmistanut välineitä vihannesten ja hedelmien nopeaan ja turvalliseen käsittelyyn. Börner tunnetaan poikkeuksellisesta hinnan ja laadun suhteesta kaikkialla maailmassa. Tuotteet on suunniteltu kestämään. Börnerin lippulaivatuote on legendaarinen V-mandoliini.
Michelin tähtikokki Ken Hom on yksi arvostetuimmista aasialaisen ruoan asiantuntijoista. Ken Hom sarjasta löytyy aasialaisen ruoan valmistukseen hiiliteräs- ja pinnoitettuja wokkipannuja, höyrytyskoreja, syömäpuikkoja jne.
Kaikki alkoi VacuVinin kehittämästä Wine Saver tyhjiöpumpusta jonka ympärille kehittyi kokonainen tuoteperhe. VacuVinin perusajatuksena on tarjota uniikkeja tuotteita kohtuulliseen hintaan. Innovatiiviset viinituotteet sopivat niin ammattilaisille kuin kotikokeille.
Cuisipro valmistaa välineitä kokkaajille jotka arvostavat laatua. Käyttökokemuksen jälkeen heille muodostuu auttamatta rakkaussuhde välineisiin. Cuisipron valikoimasta löytyy raastimia, vispilöitä, pihtejä, nuolijoita jne.
Saksalainen Zassenhaus on valmistanut erittäin laadukkaita mauste- ja kahvimyllyjä jo vuodesta 1867. Laadun takeena myllyille myönnetään pitkät takuuajat. Zassenhausin valikoimiin kuuluu myös ajastimet sekä veitsitukit.
Italialaisen Marcaton pastakone on käsite. Tuotanto on kokonaan Italiassa joka takaa korkean laadun ja kestävyyden tuotteissa. Pastakoneisiin on saatavilla lisäosia sekä Marcato pastavälineitä.
Italialainen Bialetti on tehty kahvin ystäville. Bialettin valikoimista löytyy ajattomat alumiiniset mutteripannut kuin myös induktiolle sopivat mokkapannut. Pannuihin on saatavissa tiivisteitä ja muita varaosia. Lisäksi valikoimissa on maidonvaahdottimia ja maitokannuja.
Heirol on keittiövälinebrändi joka tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, leivontavälineistä, pienvälineistä ja astioista. Heirol on tarina isästä ja pojasta, jotka lähtivät yrittäjiksi keskellä pahinta lamaa vuonna 1991. Heirol on 30-vuotta vanha perheyritys.
Ruotsalainen Sagaform suunnittelee ja valmistaa iloisia ja innovatiivisia tuotteita keittiöön ja kattaukseen. Valikoimista löytyy paljon tuotteita jotka sopivat annettaviksi lahjaksi. Sagaform tekee yhteistyötä Ruotsin parhaiden muotoilijoiden kanssa.
Gensen nimi tunnetaan ympäri maailmaa korkealuokkaisista aterimistaan. Yli 150 vuotta kestänyt historia ruokailuvälineiden valmistuksessa on taannut aseman yhtenä Euroopan suurimmista. Gense on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin ruostumattomien teräsaterinten valmistaja.
Maku kitchen life-tuotesarja on tehty hyvän ruoan ja mukavan yhdessäolon tuotesarjaksi. Valikoima kattaa kaikki ruoanvalmistukseen, leivontaan, tarjoiluun ja säilytykseen tarvittavat tuotteet. Kun keittiö yhdistää, valitse Maku tuoteet.
Patisse on yli 40-vuotta sitten perustettu leivonta- ja koristelutuotteiden valmistaja. Yritys on perustettu Hollannissa ja on nykyään maailmankuulu välineistään. Valikoimasta löytyy kakkuvuoat, muotit, pursottimet, kaulimet, leikkurit, jäähdytysritilät jne.
Pillivuyt on todellinen klassikko tuotemerkki. Yritys on perustettu vuonna 1818 Ranskassa. Nykyään Pillivuyt mallistoon kuuluu yli 1500 tuotetta kattaukseen ja ruoanlaittoon. Pillivuyt posliini on erittäin kestävää ja täyttää laadullisesti vaativammankin käyttäjän tarpeet.
Gefu keittiövälineitä on valmistettu yli 70 vuotta. Saksalainen yritys tunnetaan laadukkaiden keittiövälineiden valmistajana. Gefu pyrkii jatkuvasti löytämään ratkaisuja, joilla ruoanvalmistus helpottuu. Valikoimassa mm. vihannesleikkureita, sorveja, pihtejä, pinsettejä ja puristimia.
Japanilaiset Benriner mandoliinit ovat ammattilaisten suosimia. Mandoliinin terä on säädettävä ja erittäin laadukas ja sillä saa paperiohuita siivuja annoksen koristeluun. Benriner mandoliinin pieni koko, erittäin laadukas terä sekä yksinkertainen käytettävyys ovat vertaansa vailla.
Ibili on espanjalainen keittiövälinevalmistaja joka on perustettu vuonna 1942. Ibilin keittiöfilosofia on tuottaa laatutuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Ibilin valikoima on laaja leivontavälineistä työvälineisiin teen ja kahvinvalmistuksesta valmistusastioihin.
Paderno on perinteikäs italialainen keittiövälinevalmistaja joka on vuosikymmeniä varustanut ammattikeittiöitä laadukkailla tuotteilla. Padernolta löytyy tuotteita niin ruoanvalmistukseen kuin leivontaankin
Grunwerg on englantilainen yritys Sheffieldistä joka on valmistanut jo 70-vuoden ajan huippuluokan keittiövälineitä. Nykyään perustajan pojan ja pojanpojan luotsaama yritys Yrityksen valikoimasta löytyy kahvi- ja teenvalmistukseen tuotteita mm. pressopannuja, kahvimyllyjä. Lisäksi erikoisaterimia, veitsitukkeja, teroitusvälineitä sekä keittiön työvälineitä.
Tokyo Design Studio perustettiin 2010 ja he luovat korkealaatuisia tuotteita pöydän kattamista varten. Astiat ovat saaneet inspiraationsa japanilaisesta astianvalmistusperinteistä ja modernista Tokyolaisesta elämäntavasta. Astiat valmistetaan Japanissa.
Anysharp veitsenteroitin on joka kodin veitsenteroitin. Teroittimessa on volframikarbidiset teroituspalat jotka ovat juuri oikeassa kulmassa, tehden teroittamisesta äärimmäisen helppoa ja turvallista. Teroittimella voi teroittaa myös sahalaitaiset veitset. Imukuppikiinnitys pöytäpintaan. Hyvä hinta-laatusuhde.
Brelock voiveitsi kannella on ruotsalainen innovaatio. Ei enää ylimääräisiä voiveitsiä ja lisää tiskiä. Tuote on valmistettu elintarvike käyttöön tarkoitetusta muovista. Koot 400g ja 600g. Tuote sopii mm. Oivariini, Becel ja muihin standardi mitoitettuihin rasioihin.
Thermoksen tarina alkoi jo 1900-luvun alussa. Ensimmäiset terästermokset yritys valmisti 1970-luvulla. Thermoksen menestyksen taustalla on, toimivan muotoilun lisäksi, markkinoiden paras tekniikka. Tyhjiötekniikassa otetaan huomioon kaikki lämmöneristykseen vaikuttavat tekijät: lämmön kulkeminen, lämpösäteily ja lämmön johtuminen. Tekniikoilla saadaan aikaiseksi tyhjiö joilla on kymmenen vuoden takuu.
Espanjalainen Pulltex perustettiin 1985. Tunnetuimman tuotteen, Pulltap´s korkkiruuvin kehittäjä Ramon Brucart tuli yhtiöön 1994, jonka jälkeen kansainvälisesti patentoitu Pulltap´s kohosi yhdeksi maailman tunnetuimmista korkkiruuveista. Korkean laadun vuoksi Pulltex viini- ja baarituotteet ovat erityisesti ravintola-alan ammattilaisten suosiossa.
Alfi termokset ja termosmukit. Laatua jo vuodesta 1918 alkaen. Alfin tehdas on erikoistunut termoskannujen valmistamiseen ja niiden suunnittelussa otetaan kuluttajien toiveet huomioon erityisen hyvin.
Bredemeijer on erikoistunut teekannuihin ja teetarvikkeisiin. Lisäksi valikoimaan kuuluvat erilaiset coctailtarvikkeet, Bostonshakerit, baarisetit, coctailsetit, siivilät, baarilusikat, jäänmurskaimet, viinamitat jne.
Aerolatte on patterikäyttöisten vispilöiden alkuperäinen merkki ja kahviharrastajien keskuudessa suosittu merkki.Aerolatten valikoimaan kuuluvat pressopannut, patterikäyttöiset maidonvaahdottimet sekä verkkovirralla toimivat ja keraamiset suodatinsuppilot
Suomen Lämpömittarin valikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima keittiölämpömittareita. Valikoimassa digitaalisia paistomittareita, perinteisiä paistomittareita, ruokalämpömittareita omavalvontaan, uuni- ja leivinuuni mittareita sekä ajastimia.
BoxinBagin valikoimassa paljon viini- ja baarituotteita, mutta yritys valmistaa myös omia laadukkaita tuotteitaan. Valikoimissa baarityövälineitä, viinityövälineitä, viinilaukkuja. coolereita, dekanttereita, jääpalamuotteja, juustovälineitä, erikoisaterimia jne. BoxinBag on ruotsalainen yritys joka on perustettu vuonna 2004.
D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Valikoimassa mm. Orrefors Jernverk valurautaiset padat. D&J valikoimasta löytyy paljon lahjaksi soveltuvia tuotteita, joita on ilo antaa ja saada.
Magisso on vuonna 2008 perustettu suomalainen designyritys. Magisson valikoimaan kuuluu monia innovatiivisia tuotteita, kuten tiskiliinatelineet sekä Maria Kivijärven suunnittelema kakkulapio.
Cloer on vuonna 1898 perustettu pienelektroniikkavalmistaja, jonka pääkonttori on Saksan Amsbergissa. Valikoimaan kuuluu mm. vedenkeittimet, leivänpaahtimet, voileipägrillit, kananmunakeittimet, kahvimyllyt, raclettegrillit ja vohveliraudat. Tuotetakuu 24kk.
Tunnettu saksalainen lasituotteiden valmistaja, perheyritys Leonardo perustettiin vuonna 1859. Ajattomat kannut, karahvit ja lasit sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Leonardo yhdistää italialaisen elämäntavan ja muotoilun saksalaiseen lasintuotantoon.
Gerbera design on ruotsalainen yritys jonka keramiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Portugalissa. Ihastuttavasta valikoimasta löytyy mm. keraamisia uunivuokia, piirakkavuokia, vateja, kannuja, kulhoja ja kuppeja. Tuotteet on tehty kestämään ja niitä saa monessa eri väreissä.
Joseph Joseph on englantilainen taloustavaravalmistaja, joka tunnetaan parhaiten innovatiivisista suunnittelujohtoisista tuotteistaan. Yrityksen perustivat vuonna 2002 kaksoisveljet Richard ja Anthony Joseph. Yrityksellä on laaja tuotevalikoima mm. kuuluisat Index-leikkuulautasetit.
Kysy lisää keittiötarvikkeista
Idelli Oy
Yliopistonkatu 24 , 20100 Turku.
Puhelin 044 383 8810 | Sähköposti idelli@idelli.fi
Y-tunnus: 2274283-0
Kirjaudu