Veitsi on kokin tärkein työväline. Hyvä keittiöveitsi vaikuttaa ratkaisevasti ruoanvalmistuksen onnistumiseen, joten laadukkaan veitsen hankintaan kannattaa panostaa.
Japanilaiset veitset ovat pääasiassa hiiliteräsveitsiä. Hiiliteräsveitsi on helppo teroittaa ja veitsen saa todella teräväksi, mutta ruoan hapoista ja kosteudesta johtuen hiiliteräsveitset tulee kuivata hyvin käytön jälkeen. Myynnissä japanilaiset MAC veitset ja Yaxell veitset.
Eurooppalaiset veitset valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Veitsiteräksen leikkausominaisuudet ovat samanlaiset, kuin hiiliteräksellä. Veitsi on jonkin verran kovempi kuin hiiliteräs ja teroitettavissa. Myynnissä sveitsiläiset Victorinox veitset ja espanjalaiset Arcos veitset.
Meiltä löydät laadukkaat työskentelyalustat. Puukuituleikkuulaudat, puuleikkuulaudat ja muoviset leikkuulaudat. Veitsen teroitukseen löydät helppokäyttöisiä teroittimia, kuten lastat ja välistä vedettävät mallit. Timanttipuikot ja hiomakivet kuuluvat myös valikoimaamme.
Ota yhteyttä idelli@idelli.fi tai 044 383 8810.
Autamme sinua mielellään oikean tyyppisen veitsen valinnassa.