Tervetuloa myymälään

MA-PE klo 10-18, LA klo 10-15
Yliopistonkatu 24, Turku
+358 44 383 8810

Veitset ja veitsitarvikkeet

Veitsi on kokin tärkein työväline. Hyvä keittiöveitsi vaikuttaa ratkaisevasti ruoanvalmistuksen onnistumiseen, joten laadukkaan veitsen hankintaan kannattaa panostaa.
Japanilaiset veitset ovat pääasiassa hiiliteräsveitsiä. Hiiliteräsveitsi on helppo teroittaa ja veitsen saa todella teräväksi, mutta ruoan hapoista ja kosteudesta johtuen hiiliteräsveitset tulee kuivata hyvin käytön jälkeen. Myynnissä japanilaiset MAC veitset ja Yaxell veitset.
Eurooppalaiset veitset valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Veitsiteräksen leikkausominaisuudet ovat samanlaiset, kuin hiiliteräksellä. Veitsi on jonkin verran kovempi kuin hiiliteräs ja teroitettavissa. Myynnissä sveitsiläiset Victorinox veitset ja espanjalaiset Arcos veitset.
Meiltä löydät laadukkaat työskentelyalustat. Puukuituleikkuulaudat, puuleikkuulaudat ja muoviset leikkuulaudat. Veitsen teroitukseen löydät helppokäyttöisiä teroittimia, kuten lastat ja välistä vedettävät mallit. Timanttipuikot ja hiomakivet kuuluvat myös valikoimaamme.
Ota yhteyttä idelli@idelli.fi tai 044 383 8810. 
Autamme sinua mielellään oikean tyyppisen veitsen valinnassa.
Anysharp veitsenteroitin on joka kodin veitsenteroitin. Teroittimessa on volframikarbidiset teroituspalat jotka ovat juuri oikeassa kulmassa, tehden teroittamisesta äärimmäisen helppoa ja turvallista. Teroittimella voi teroittaa myös sahalaitaiset veitset. Imukuppikiinnitys pöytäpintaan. Hyvä hinta-laatusuhde.
Grunwerg on englantilainen yritys Sheffieldistä joka on valmistanut jo 70-vuoden ajan huippuluokan keittiövälineitä. Nykyään perustajan pojan ja pojanpojan luotsaama yritys Yrityksen valikoimasta löytyy kahvi- ja teenvalmistukseen tuotteita mm. pressopannuja, kahvimyllyjä. Lisäksi erikoisaterimia, veitsitukkeja, teroitusvälineitä sekä keittiön työvälineitä.
Saksalainen Zassenhaus on valmistanut erittäin laadukkaita mauste- ja kahvimyllyjä jo vuodesta 1867. Laadun takeena myllyille myönnetään pitkät takuuajat. Zassenhausin valikoimiin kuuluu myös ajastimet sekä veitsitukit.
Chef Choice on amerikkalainen timanttilaikka teroituskoneisiin ja timanttipinnoitettuihin teroituslaitteisiin erikoistunut valmistaja. Laaja valikoima käsikäyttöisistä teroittimista sähkökäyttöisiin.
Japanilaiset Yaxell veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Veitset ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia, mutta vetoavat yhtälailla laatutietoisiin kotikokkeihin. Veitsissä on lyömätön taottu teränlaatu ja kahvat ovat kestävää kangas-micartaa.
Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia ammatti- ja keittiöveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu noin 400 veistä. Veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostomattomasta Dauphinox-teräksestä. Jatkuvan kehitystyön ja viimeisimmän tekniikan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisten ykkösvalinta Suomessa.
MAC veitset valmistetaan kokonaan Japanissa Sekin kaupungissa. Veitset ovat ammattikokkien ja innokkaiden kotikokkien suosiossa ympäri maailmaa.Partaveitsen terävät ja ohuet terät ovat terävämpiä ja pysyvät pitempään terävänä kuin muiden johtavien veitsimerkkien terät. MAC-terät tehdään runsashiilisestä kromi-molybdeeni-vanadiinisekoitteisesta hiiliteräksestä.
Arcos on perinteikäs veitsitehdas Espanjan Albacetesta. Tehtaan valikoima sisältää 600 erilaista veitsimallia. Arcos puukuituiset veitsiystävälliset leikkuulaudat ovat kohonneet myös suursuosioon. Yrityksenä Arcoksen historia ulottuu 1875, jolloin Arcos laajensi työpajansa tehtaaksi ja veitsien valmistus alkoi teollisesti. Yritys on edelleen perhomisteinen.
Kysy lisää keittiötarvikkeista
Idelli Oy
Yliopistonkatu 24 , 20100 Turku.
Puhelin 044 383 8810 | Sähköposti idelli@idelli.fi
Y-tunnus: 2274283-0
Kirjaudu